10:45

Tofta Tigers Blå

Referat: Varbergs GIF - Tofta Tigers Blå

SOLSKEN - SOMMARLOV - SEGER

En bra sammanfattning av lördagens match mot Tofta Tigers Blå! Matchen inleddes dock med att Tofta lyckades hålla emot ganska bra och spelet böljade lite fram och tillbaks under första kvarten. Det tog 7-8 minuter innan vi fick hål på Tofta och efter en lite tveksam straff kvitterade Tofta. Från bänken trodde vi faktist att domaren blåste till vår fördel när Isak gjorde en i våra ögon perfekt utrusning, men domaren såg något annat...

Vi lyckades dock samla ihop oss och trummade på med vårt spel och i halvtid stod det 3-1 till oss.

I inledningen an av andra halvlek gjorde Tofta ett par försök att gå till anfall med hela laget men resultatet av dessa satsningar blev ett par snabba mål för GIF. Det får väl sägas att Tofta hade bud på ett par mål men starka insatser av Isak i målet samt rättplacerade stolpar satte effektivt stopp för det.

Vi genomför ytterligare en gedigen insats där många av målen görs med inblandning av hela laget och vår mycket starka defensiv satte effektivt stopp för Toftas anfallsförsök.

Vi lyfter våra hattar och grattar... : )